Livsnyter, passe sprek og sosial?

Tunet på Pynteneset skreddersys for deg!

Morgenbad hver mandag, tirsdagsmiddag med naboene, regatta på onsdager og badstutorsdag?

Vi mener svaret på det gode liv starter med et godt, trygt hjem i omgivelser der du kan være aktiv inne og ute, dyrke hobbyer og være sosial akkurat når du ønsker det. Enig? Da er vi ganske sikre på at tilværelsen på Pynteneset, vest på Engøy i Stavanger, er en innertier for deg.

Dette kommer i trinn 2 – Tunet – på Pynteneset:

25 leiligheter fra 42 til 120 m², tre rekkehus fra 118 til 124 m² og et suverent utvalg av fellesskapsarealer:

 • Et fleksibelt nabolagsrom med kjøkken og lager, samlet areal godt over 80 m²
 • Treningsrom på ca. 45 m²
 • Felles inngangsparti med sittegrupper på ca. 28 m2
 • To gjestehybler, begge på ca. 12 m2, med bad og egen inngang
 • Lånerom på ca. 18 m2, med hyller til verktøy, fritidsutstyr og mye mer
 • Fellesrom på ca. 38 m2 med kjøkkenfasilitete
 • Felles terrasse på ca. 65 m2
 • Loftstue/bibliotek/TV-stue på ca. 36 m2
 • Felles takterrasse på ca. 59 m2

Det er dessuten allerede bestemt at beboere på Pynteneset får tilgang til kano, kajakk og en 17-18 fots båt for fiske- og dagsturer. I tillegg kommer en Hasle Summer Fun, som er 12 fot og perfekt for barnebarn. Det kommer også litt fiskeutstyr, krabbeteiner og vannsportutstyr som wakeboard, tube og lignende.

Interessert? Meld din interesse nå!

Fyll inn skjemaet og send inn. Da blir blant de første som får ny informasjon om Tunet på Pynteneset og blant de første til å få vite om salgsstart.
  Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis:


  Et Heime-prosjekt

  Du har sikkert hørt historier om nye boligprosjekter der beboerne blir invitert til fellesaktiviteter for å bli godt kjent allerede før innflytting? Tunet på Pynteneset er et slikt prosjekt. Alt det sosiale organiseres gjennom bo- og trivselskonseptet Heime, som blant annet stiller med trivselsverter som inviterer til nabolagsaktiviteter.

  Heime leverer også en skreddersydd nabolagsapp der beboerne for eksempel kan be hverandre om hjelp til å lufte hunden eller vanne planter, avtale badetur til Porsvika, ha en kalender med fellesaktiviteter og muligheten til å reservere biler i en eventuell bildeleordning.

  Les mer om Heime

  Båtplass? Ja, hvis du vil ha!

  Det kommer båtplasser med nye utriggere og fortøyningsbommer fra land og ut i Pyntesundet. Dette blir kun en mulighet for de som kjøper ny bolig på Pynteneset, ikke alle andre.