Velkommen til beboerkurs nr. 3 for Gaining by Sharing på Pynteneset.

Gaining by Sharing Pynteneset inviterer herved til den siste av tre kurskvelder i beboerprosessen. Påmelding via skjemaet lenger nede på denne siden.

Denne kvelden får deltakerne en eksklusiv mulighet til å sikre seg sin boenhet før prosjektet legges ut på det åpne markedet – grip sjansen!

Det vil også handle om verdier, samskaping og hvordan vi kan se for oss organiseringen av livet i Gaining by Sharing Pynteneset. Enkel servering. 

Dato er:

Tirsdag 31. januar klokken 17.30 – 19.00
Vi møtes hos INEO Eiendom i Klubbgata 1, Stavanger sentrum.

Dersom det er første gang du får mulighet til å delta, er du fortsatt hjertelig velkommen til å bli med nå. Ønsker du en gjennomgang av prosjektet og konseptet før siste kurskveld, ta kontakt med selger, Eirin Hollund, på 90 91 76 28 eller eirin@ineoeiendom.no.

Påmeldingsskjema

  Arkitektkontoret Helen & Hards modell av trinn 1 og 2 (GbS) på Pynteneset.

  Gunstig finansiering – 20 års avdragsfrihet


  Gaining by Sharing Pynteneset blir etablert som et borettslag, og dermed kan vi opprette en finansieringsløsning med felleslån. For Gaining by Sharing har vi valgt en løsning som vi kaller for «50/50/50». Dette betyr at 50 % av den totale kjøpesummen betales ved overtakelse, og de resterende 50 % er din andel av felleslånet. Felleslånet har en løpetid på 50 år, hvor de 20 første er avdragsfrie.

  Etter overtakelse kan man to ganger pr år velge å innfri deler av eller hele felleslånet. Dette velger du helt selv. Et felleslån har mange gode fordeler. Det har gode betingelser i forhold til renter, avdrag og gebyrer – og du slipper å søke selv. Det har vi alt gjort for deg

  To smakebiter på planløsninger

  Utkast til planløsning for 67 m2-leilighet:
  Utkast til planløsning for 60 m2-leilighet: