Heime

Pynteneset er et Heimeprosjekt!


Det betyr at du får mer enn et nytt hjem – her får du tilgang på fasiliteter og utstyr som gjør dagene mer innholdsrike

Du har sikkert lest og hørt historier om nye boligprosjekter med fasiliteter som gjør det lettere for naboene å  møtes og oppleve ting sammen. Boligprosjekter med verdifulle kvaliteter som bidrar til trivsel, trygghet og et godt sosialt miljø. Vel, Pynteneset blir et slik prosjekt – selvfølgelig med maritimt tilsnitt.

Helt konkret betyr dette at du får tilgang til fellesrom, gjestehybler, kano, kajakk og en 17-18 fots båt for fiske- og dagsturer. I tillegg kommer en Hasle Summer Fun, som er 12 fot og perfekt for barnebarn. Det kommer også litt fiskeutstyr, krabbeteiner og vannsportutstyr som wakeboard, tube og lignende.

Lev livet fullt og delt med Heime

Noe av det første du bør gjøre når du flytter til Pynteneset, er å laste ned og bli kjent med appen Heime. Dette er en skreddersydd nabolagsapp der beboerne for eksempel kan be hverandre om hjelp til å lufte hunden eller vanne planter, avtale badetur til Porsvika, ha en kalender med fellesaktiviteter og muligheten til å reservere biler i en eventuell bildeleordning. Mulighetene er mange flere, og funksjonene i Heime-appen kan alltid skreddersys etter borettslagets behov. Som her på Pyntenenset, der planen er at man kan bestille kanoen, kajakken og turbåten via Heime-appen.

Pynteneset får fellesrom, gjestehybel og lånerom.

Snurr film!

Se filmsnutt om hvordan Heime gjør det enkelt å ha overnattingsgjester
Se film om hvordan Heime gjør det enkelt å oppleve ting sammen
Se film om hvordan Heime gjør det enkelt å reservere utstyr i lånerommet

Flere fellesrom under planlegging

Med tilgang til fellesrom trenger du kanskje ikke så stor egen stue som du opprinnelig trodde – det kan du store penger på når du velger din favoritt på Pynteneset. Gjennom Heime skal vi tilrettelegge for at beboerne på Pynteneset får flere fellesrom til disposisjon. Samtlige av disse ligger på bakkeplan og får dør ut mot bryggen. Vi jobber nå med ideer for hvordan fellesrommene skal innredes – her ser du en mulig løsning.

Gjestehybler kommer også

Det kommer forskjellige typer fellesrom som del av Pynteneset-utbyggingen, inkludert gjestehybler. Dermed trenger du kanskje ikke det ekstra soverommet i egen leilighet, noe du i så fall sparer gode penger på. Gjestehyblene må bestilles via Heime-appen, og det har vist seg i andre Heime-prosjekter at mange benytter seg av muligheten mye oftere enn man trodde på forhånd. Gjestehyblene er pr. i dag planlagt som del av utbyggingen av delfelt B4.

Pynteneset får et maritimt lånerom

Deling er sosialt, kjekt og bra for miljøet– og det er egentlig ingen grunn til at alle skal eie hver sin redningsvest og fiskestang. Eller flyttetralle og gardintrapp for den saks skyld. Pynteneset får et eget rom der man kan låne forskjellige verktøy og utstyr, alt tilgjengelig for reservering via Heime-appen. Tanken er at beboerne også kan låne ut ting de eier, men ikke bruker så ofte.