Pynteneset

Bo nær sjøen og byen, sentralt i Stavangers blå havnelandskap

Land i sikte!

Alle mann på dekk!

Tenk å bo nytt og sjønært ved det lune Pyntesundet mellom Engøy og Buøy, stedet der ryfylkebønder i gamle dager skiftet til byklær før de rodde de siste minuttene mot sentrum. Det kan bli din virkelighet, for nå nærmer det seg salgsstart for både leiligheter og rekkehus på Pynteneset.

Og ja, her kan du også få båtplass.

FØrst ut:

Leiligheter med orkesterplass til Pyntesundet

Vi starter med varierte leiligheter fra 59 til 153 m² i det vi kaller delfelt B1. Disse får plassering like vest for Engøyvannet, orkesterplass til Pyntesundet og fullkommen utsikt mot Byfjorden. De dyktige arkitektene i Helen & Hard tegner nå opp de siste strekene på planløsningene, men det er allerede sikkert at de fleste får to soverom. Flere leiligheter får minimum 3 soverom.

Merk at det også kommer rekkehus mellom 130 og 160 m² i B1 – følg med!

Priseksempel på leiligheter:

59 m²
fra ca 3.290.000,

79 m²
fra ca 4.390.000,–

100 m²
fra ca 6.090.000,–

120 m²
fra ca 7.990.000,–

Det kommer også fem premium toppleiligheter fra 118 – 153 m² med takterrasse i B1. Prisene på disse blir fra ca. 11.000.000,– til 15.000.000,–.

Greit å vite:

Hele utbyggingen av Pynteneset består av over 200 boenheter fordelt på fire delfelt. Alle får mulighet til å kjøpe båtplass. Det skal anlegges promenade mot Pyntesundet. Klasaskjæret blir et rent friområde med bryggeanlegg og bademuligheter og all industri skal bort fra Engøy. Parkering vil skje i lukket anlegg.

Klar for å mønstre på?

Ineo Eiendom og Øgreid Eiendom er i innspurten med planene. Det betyr at du nå kan melde din interesse for å få alle oppdateringer og bli med i et eget, eksklusivt forhåndssalg når alt er klart.

Morgenbad

10 lette skritt

Grøntområde

Innimellom og overalt

Fisk til middag

Bare et kast unna

Stavanger

4 min med bil

Båtplasser

Alle kan få!

Padletur

15 forventningsfulle skritt

Restauranter

1 km til lokalmat, 2 km til byen

Trollskogen

10 min med sykkel

Meld interesse

Få plantegninger, info om priser og mye mer direkte i din innboks etterhvert som alt blir klart.

  Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis:

  For å kunne gi deg best mulig informasjon, anbefaler vi at du krysser av for alle feltene (E-post/Telefon/SMS). Det aller meste av informasjon blir sendt som e-post, men noen e-postleverandører har filter som gjør at e-post kan havne i postkassen for uønsket e-post.

  Premium beliggenhet for både sjøulker og landkrabber

  Omgitt av sjø og sentrum foran baugen

  Med bolig og båtplass på Pynteneset har du verdens beste utgangspunkt til å utforske Stavangers skjærgård – og kort vei til alt landkrabbene blant oss setter pris på.

  Hundvåg har sitt eget koselige sentrum med helse- og servicetilbud, treningssenter, handlesenter, flere dagligvarebutikker, turområder med badeplasser og mye mer.

  Sentrum byr på opplevelser og muligheter også for en glad øyboer. Hvis du ikke vil ro til byen, så går sentrumsbussene fra Engøy cirka hvert 8. minutt.

  Kontakt salgsteamet

  Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende boligprat eller for mer informasjon om Pynteneset.

  Bilde av Eirin Hovland Hollund og Roy Klungtvedt

  Eirin Hovland Hollund

  Selger, INEO Eiendom
  909 17 628
  eirin@ineoeiendom.no

  Roy Klungtvedt

  Markedssjef, INEO Eiendom
  971 63 999
  roy@ineoeiendom.no