Hvor er vi i prosessen på Trinn 1?

 • Salgsstart trinn 11. kvartal
  2022
 • Byggestart vedtatt1. kvartal
  2023
 • Betongarbeid ferdig2. kvartal
  2024
 • Tilvalgsprosess3. kvartal 2023 – 1. kvartal 2024
 • Innflytting trinn 11. kvartal
  2025

* Tidslinjen er estimert og ikke bindene. Kontakt selger/megler for detaljer rundt frister for tilvalg og overtakelse

 • Salgsstart trinn 1: 1. kvartal, 2022
 • Byggestart vedtatt: 1. kvartal, 2023
 • Betongarbeid ferdig: 2. kvartal, 2024
 • Tilvalgsprosess: 3. kvartal 2023 – 1. kvartal 2024,
 • Innflytting trinn 1: 1. kvartal, 2025

* Tidslinjen er estimert og ikke bindene. Kontakt selger/megler for detaljer rundt frister for tilvalg og overtakelse

FØRST UT:


Leiligheter med orkesterplass til Pyntesundet

Vi starter med varierte leiligheter fra 59 til 174 m² og to rekkehus i det vi kaller delfelt B1. Disse får plassering like vest for Engøyvannet, orkesterplass til Pyntesundet og fullkommen utsikt mot Byfjorden. Prosjektet er tegnet av de dyktige arkitektene i Helen & Hard.


Greit å vite:

Hele utbyggingen av Pynteneset består av over 200 boenheter fordelt på fire delfelt. Alle får mulighet til å kjøpe båtplass. Det skal anlegges promenade mot Pyntesundet. Klasaskjæret blir et rent friområde med bryggeanlegg og bademuligheter og all industri skal bort fra Engøy. Parkering vil skje i lukket anlegg.

En balkong for enhver sesong

En ting er sikkert: På Pynteneset får du alle typer vær. Sol og sjøbris, regn, kuling og en regnbue i ny og ne.

Vi vil at du skal ha lyst til å gå ut på balkongen hver dag, uansett vær. Derfor har vi utviklet løsninger der balkongene er inntrukne slik at du får tak over hodet, en lun krok eller to og et uterom som forlenger både stua og utesesongen.


Et skinnende nytt kjøkken, bare til deg.

Derfor har vi valgt norske Sigdal som kjøkkenleverandør til Pynteneset. Da vet vi at du får kvalitet, tidsriktig design og moderne funksjoner – og at du blir fornøyd!

Sammen med ekspertene hos Sigdal har vi valgt modellen Sigdal Uno Palett. Med 15 forskjellige fargenyanser å velge blant, uten ekstra kostnader, og renholdsvennlige flater er dette et praktisk kjøkken som passer enhver interiørsmak.

Du kan selvsagt få skreddersydd ditt kjøkken fullt og helt. Mot et pristillegg åpner det seg en hel verden av muligheter hos Sigdal. Vi anbefaler at du besøker de dyktige kjøkkenrådgiverne hos Sigdal Studio Stavanger på Forus, hvis du ønsker en innføring i alle dine muligheter.

Visningslokale på tomten

Book visning

Bo smart på Pynteneset

På Pynteneset har vi inkludert smarthusteknologi fra Futurehome, slik at du kan få en mer energieffektiv bolig og lavere utgifter til oppvarming. Bra for deg – bra for miljøet!

Leilighetene leveres med smart varmestyring og dimming av lys i soner – og selvfølgelig en egen smarthub, som er sentralen du styrer de ulike smarthusfunksjonene fra. Denne har du full kontroll over via en app på telefonen din, slik at du kan justere opp og ned lysstyrke mens du sitter i godstolen. Smarthuben gir deg også mulighet til å gjøre boligen din enda smartere. Du kan enkelt legge til tjenester som smart dørlås, modusbryter, varsling ved vannlekkasje med mer. Slik får du full kontroll og oversikt over boligen, uavhengig av om du er hjemme eller borte.

For flere smarte muligheter for akkurat din bolig, les mer på futurehome.

Meld interesse
  Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis:  Lys og luft! Åpne dørene og slipp verden inn!

  Arkitektene

  Et prosjekt av Helen & Hard

  Les om arkitektene